Praktische gegevens

Locatie

De activiteiten van het HCN vinden plaats op het terrein van de Eshoeve, Barneveldseweg 7b in Otterlo. De Eshoeve is een agrarisch bedrijf waar paarden worden gefokt, getraind en gestald. Daar hebben we sinds een aantal jaren ook een praktijkruimte in gebruik waar we cliënten en studenten voor haptotherapie of coaching ontvangen. Dit seizoen zullen de activiteiten van het HCN nog plaatsvinden in onze werkkamer (kleine groepen) en in de vergaderruimte (wanneer de groepen wat groter zijn). Ondertussen wordt hard gewerkt aan de bouw en inrichting van een trainingszaal. Rondom de gebouwen liggen onze weilanden, waar de paarden overdag staan. Met mooi weer kun je dan ook een heerlijk plekje vinden in de zon, of juist erbuiten om iets te drinken of wat te eten. Er is van alles te zien op het terrein. De training en werkzaamheden rondom de paarden gaan gewoon door. Met 15 minuten wandelen ben je in de bossen van de (Hoge) Veluwe rondom Otterlo. Wellicht een mooie kans om in een pauze de benen te strekken en een frisse neus te halen.

Omgeving

HCN ligt tussen de dorpen Otterlo, Harskamp en Wekerom in. Even wat in de supermarkt kopen kan alleen als je met de auto bent. Handiger wellicht om wat te eten mee te nemen. In het dorp Otterlo is een prima restaurant, De Waldhoorn, waar je voor een goede prijs/kwaliteit verhouding iets kunt drinken of eten. Wij verzorgen de koffie en thee.

Bereikbaarhied

Met de auto is HCN heel goed bereikbaar. Parkeren kun je op het terrein. Met openbaar vervoer kun je met een trein of naar Ede-Wageningen of naar Barneveld-Centrum reizen. Vanaf Ede rijdt bus 108 naar de rotonde in Otterlo, vanaf Barneveld bus 105. Daarna is het 10 minuten lopen naar HCN.

Neem contact op met onderstaand contactformulier

Facebook

LinkedIn

Contact gegevens

Telefoonnummer: 06-17832519

E-mail: contact@haptocentrum.com

Wanneer we bezig zijn met cliënten of groepen, nemen we onze telefoon niet op. Daarom verzoeken we je om vragen zoveel mogelijk via de mail aan ons voor te leggen. Vul hiervoor het contactformulier in.

Locatie

Barneveldseweg 7b

6731 EJ Otterlo