Praktische gegevens

Locatie

De activiteiten van het HCN vinden plaats op het terrein van de Eshoeve, Barneveldseweg 7b in Otterlo. De Eshoeve is een agrarisch bedrijf waar paarden worden gefokt, getraind en gestald. Daar hebben we sinds een aantal jaren ook een praktijkruimte in gebruik waar we cliënten voor haptotherapie of coaching ontvangen. Aanvankelijk vonden de activiteiten van het HCN plaats in deze werkkamer of in de vergaderruimte. Inmiddels is er ook een ruime trainingszaal gerealiseerd met uitzicht op de weilanden die rondom de gebouwen liggen. Met mooi weer kun je een heerlijk plekje vinden in de zon, of juist erbuiten om iets te drinken of wat te eten. Er is van alles te zien op het terrein. De werkzaamheden rondom de paarden gaan gewoon door. Met 15 minuten wandelen ben je in de bossen van de (Hoge) Veluwe rondom Otterlo. Wellicht een mooie kans om in een pauze de benen te strekken en een frisse neus te halen.

Omgeving

HCN ligt tussen de dorpen Otterlo, Harskamp en Wekerom in. Er zijn veel B&B’s in de omgeving. In het dorp Otterlo is een prima restaurant, De Waldhoorn, waar je voor een goede prijs/kwaliteit verhouding iets kunt drinken of eten.

Bereikbaarhied

Met de auto is het HCN heel goed bereikbaar. Parkeren kun je op het terrein. Met openbaar vervoer kun je met een trein of naar Ede-Wageningen of naar Barneveld-Centrum reizen. Vanaf Ede rijdt bus 108 naar de rotonde in Otterlo, vanaf Barneveld bus 105. Daarna is het 10 minuten lopen naar HCN. Je kunt ook gebruik maken van een OV fiets.

Contact formulier  Contact@haptocentrum.com

  Facebook

  LinkedIn

  Contact gegevens

  Telefoonnummer: 06-17832519 (Bereikbaar op donderdag tussen 10.00-12.00)

  E-mail: contact@haptocentrum.com

  Wanneer we bezig zijn met cliënten of groepen, nemen we onze telefoon niet op. Daarom verzoeken we je om vragen zoveel mogelijk via de mail aan ons voor te leggen. Vul hiervoor het contactformulier in.

  Locatie

  Barneveldseweg 7b

  6731 EJ Otterlo